مشاوره تلفنی خانواده, کودک ونوجوان,زوج درمانی و...

تماس با مدیر برنامه های استاد آفریدون جهت تعیین وقت { 09226380616 } فرزاد سلحشور

مشاوره تلفنی خانواده, کودک ونوجوان,زوج درمانی و...

تماس با مدیر برنامه های استاد آفریدون جهت تعیین وقت { 09226380616 } فرزاد سلحشور

مشاوره خانواده ، مشاوره قبل و بعد از ازدواج ( زوج درمانگر ) حل مشکلات زناشویی و اختلالات جنسی ،افسردگی،


تأثیر مشکلات کاری بر روابط خانوادگی


بهین هر شغلی به تناسب مزایای خود، مشکلات خاصی هم دارد و هر فردی به روش خود با این مشکلات برخورد و گاهی این مسائل را خواسته یا ناخواسته به خانواده منتقل می کند.


هر شغلی به تناسب مزایای خود، مشکلات خاصی هم دارد و هر فردی به روش خود با این مشکلات برخورد و گاهی این مسائل را خواسته یا ناخواسته به خانواده منتقل می کند.

مشکلات کاری ممکن است زندگی مشترک را نیز تحت تأثیر قرار دهد.یک بانوی کارمند در این باره می گوید: همسرم تصور می کند که شغل من هیچ گاه به اندازه شغل او مهم نیست و من باید وظایف خانه داری را نخستین اولویت کاری خود قرار دهم و اگر مشکلی در محل کار برایم پیش بیاید، جرأت عنوان کردن آن را در خانه ندارم.

«صدری» می افزاید:
برای برخی از مردان هنوز مسئله کار خارج از منزل و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی همسرشان جا نیفتاده است و فکر می کنند به آن ها لطف کرده اند که اجازه داده اند بیرون از خانه کار کنند، در حالی که این تفکری اشتباه است.

مدیر عامل یک شرکت رایانه ای هم عقیده دارد: آقایان نباید مسائل کاری خود را به خانه بیاورند و همسر و فرزندانشان را مضطرب و ناراحت کنند ولی می توانند به طور کلی آن ها را از مشکلات و سختی های کار خود مطلع کنند تا خستگی و بی حوصلگی ناشی از کار به حساب بی توجهی و بی مهری به خانواده گذاشته نشود.
 

یک روان شناس در این باره می گوید: مسئولیت ها و مسائل کاری به طور خواسته یا ناخواسته بر جسم و روح ما اثر می گذارد و ممکن است به صورت خستگی، بی حوصلگی، عصبانیت، گوشه گیری و رفتارهای دیگر نمود پیدا کند و خانواده در نهایت از آن تأثیر بپذیرند.

دکتر «محبوبه مفتاحی» اضافه می کند: هر فردی به تناسب شغل خود با موانع و مشکلاتی مواجه می شود ولی در گروه زنان چون علاوه بر مسئولیت های کاری، مسئولیت خانه و بچه ها نیز بر عهده آن هاست و در گروه مردان چون شغل خود را نخستین اولویت زندگیشان می دانند و نان آور خانواده هستند، مشکلات کاری می تواند به گونه های مختلف آن ها را تحت تاثیر قرار دهد و حتی بر روابط خانوادگی شان اثر بگذارد.وی عنوان می کند: بیشترین مشکل کاری زنان به این دلیل که مسئولیت اداره منزل نیز برعهده آنان است، خستگی و کمبود وقت است. این در حالی است که در بعضی محیط های کاری بین زن و مرد تبعیض زیادی قایل می شوند و زنان کار بیشتر و حقوق کمتری دارند و این امر نارضایتی شغلی را نیز به همراه می آورد.

به گفته وی، زن ها به اندازه مردها بر اثر مشکلات کاری غمگین و افسرده نمی شوند اما ممکن است به شدت عصبانی شوند و در این حالت دوست دارند درباره مشکل خود با کسی صحبت کنند.این کارشناس تصریح می کند: مشکل عمده بیشتر زنان در زمینه با شغلشان این است که مردان همیشه کار زنان را اولویت دوم آن ها می دانند و هیچ گاه فعالیت خارج از منزل و شغل زنان را به اندازه شغل خود مهم نمی دانند.

وی می افزاید: آمار نشان می دهد آن قدر که زنان از پیشرفت کاری همسر خود خوشحال می شوند، مردان از پیشرفت کاری آن ها خوشحال نمی شوند چرا که فکر می کنند همیشه باید پست بالاتر و حقوق بیشتری نسبت به همسر خود داشته باشند.

 

وی خاطر نشان می کند: بعضی از مردان فکر می کنند که کار بیرون از خانه به ضرر خانواده است، در حالی که اشتغال زنان به اجتماعی شدن آن ها و افزایش آگاهی ها و به روز شدنشان کمک می کند و این به نفع خانواده است.وی با تأکید بر این که زنان باید با همسر خود درباره محیط کاری و نوع شغلشان توافق کنند و نهایت سعی خود را بکنند تا به وظایف همسری و مادری شان خللی وارد نشود، بیان می کند: مردانی که زنانشان شاغل هستند باید بیشتر از مردان دیگر در انجام دادن کارهای خانه و امور مربوط به فرزندان همکاری کنند تا آن ها روز به روز خسته و فرسوده تر نشوند.

دکتر «مفتاحی» عنوان می کند: وقتی زنی با مشکل کاری مواجه می شود، وظیفه شوهرش این است که او را تنها نگذارد و درک کند و اگر کاری از دستش بر می آید انجام دهد و به طور کلی اگر زنی از حمایت های همسرش مطمئن و برخوردار باشد، در انجام مسئولیت های خانه و محیط کار موفق تر خواهد بود و مشکلاتش را زودتر و بهتر برطرف می کند.

وی درباره مشکلات کاری مردان هم می گوید: جامعه به طور معمول مردان را نان آور خانواده می داند و چون بیشتر مردان شغل و حرفه خود را به عنوان نخستین اولویت زندگیشان می شناسند، چنان چه احساس کنند در انجام آن ناتوان یا بی کفایت هستند به استرس دچار می شوند و تمام فکرشان به آن مشغول می شود.وی ادامه می دهد: گاهی پیش آمدن مشکلات کاری نتیجه رفتار یا شخصیت خود فرد است به طور مثال افرادی که از شغل و محیط کاری خود توقع زیادی دارند و خیلی کمال گرا هستند، نمی توانند مشکلات اجتماعی را به راحتی پشت سر بگذارند ضمن این که برخی افراد هم وظیفه شغلی خود را به خوبی انجام نمی دهند و سهل انگاری یا کم کاری می کنند و مجبورند همیشه با مشکلات پیش آمده دست و پنجه نرم کنند.

وی با اشاره به این که افرادی که با جدیت و علاقه به کار خود می پردازند و وجدان کاری دارند هم ممکن است گاهی به مشکلاتی دچار شوند، می گوید: بی حوصلگی، بدخلقی، افسردگی، پرخاشگری، کم اشتهایی، کم خوابی و کم حرفی از تأثیرات مشکلات کاری بر مردان است که به طور ناخودآگاه بر روابط خانوادگی آن ها هم اثر می گذارد.

وی بیان می کند:
مردانی که مشکلات کاری خود را پنهان می کنند و همسرشان نمی تواند دلیل موجهی برای بدخلقی و بی حوصلگی آن ها پیدا کند، در روابط خود با خانواده و همسرشان بیشتر دچار مشکل می شوند.وی تأکید می کند: مردان باید بدون اغراق خانواده را از مشکلات کاری خود مطلع سازند و زنان هم باید بدون سرزنش و با آرامش و همدلی به مردان دلگرمی دهند و از آنان حمایت کنند تا مشکلات خانوادگی هم بر مشکلات کاری افزوده نشود.به گفته وی، مردانی که به طور دایم با مشکلات کاری درگیر هستند و در برابر آن ها خود را شکننده و ناتوان نشان می دهند و با افراد خانواده خود پرخاشگری می کنند، به جای آن که در خانه به آرامش دست پیدا کنند و توان خود را برای حل مشکل کاری افزایش دهند، مشکلی بر مشکلات خود می افزایند.

وی توصیه می کند: مرد و زن باید در برابر مشکلات کاری از خود صبر و متانت نشان دهند و محکم باشند و نگذارند که مسائل پیش آمده بر روابط خانوادگی آن ها اثر سوء بگذارد چرا که در این صورت در سایه آرامش و به پشتوانه همسر و فرزندان خود بهتر و سریع تر می توانند مشکل خود را حل و فصل کنند

 

 

https://t.me/entekhab123

مرکز روانشناختی و مشاوره انتخاب

تلفن هماهنگی جهت تعیین وقت قبلی:

0616-638-0922 فرزاد سلحشور

مرکز مشاوره تلفنی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی