علل تردید(مشاوره تلفنی09226380616)
1. نداشتن هدف در زندگی: هدف داشتن، محرکی است تا افراد برای رسیدن به آن برنامه ریزی کرده و براساس آن اقدام نمایند تا به هدفشان دست یابند. افرادی که در زندگی هدفی را دنبال نمی کنند و در مورد آینده فکر نمی کنند و اصلاً به دنبال پیشرفت نیستند، برای زندگی شان نیز برنامه ریزی نکرده و تلاش و تکاپو و ریسکی نمی کنند. این افراد همیشه به همه امور زندگی (حتی ازدواج) با دیده تردید می نگرند.
2. داشتن افکار منفی: بعضی از افراد به دلیل داشتن برخی افکار منفی که قادر به دور کردن آنها از خود نیستند مدام دچار تردید می شوند. مثلاً افکاری چون:
-امروزه روز همه ازدواج ها منجر به طلاق می شود.
-بیشتر اطرافیانم که ازدواج کرده اند معتقدند بدبخت شده اند. هیچ کس از ازدواجش راضی نیست.
-دختر یا پسر خوب دیگر پیدا نمیشود.
-و ...
3. ترس از ازدواج: عده ای دیگر از امر ازدواج و مسائل تابعه و جانبی آن وحشت دارند.
-ترس از شکست در ازدواج
-ترس از عدم توانایی در انجام مسئولیت های زندگی مشترک
-ترس از آینده مبهم زندگی مشترک
-ترس از بد بودن فرد مقابل
-ترس از مشکلات مالی و معنوی زندگی مشترک
-ترس از دست دادن زیبای های دوران تجرد: این افراد معتقدند خوشی ها و لذت های زندگی تنها در زندگی مجردی خلاصه می شود و ازدواج یعنی اسارت.
-و...
4. ایده آل گرایی صرف
-افرادی که تا الان از آنها خواستگاری کرده ام یا به خواستگاری ام آمده اند ناقص بوده اند. من به دنبال فردی هستم که از همه لحاظ خوب و عالی باشد.
-همسر آینده من باید از نظر مالی وضع مناسبی داشته باشد
-وی باید دارای خانواده بسیار خوبی هم باشد.
-هیچ عیب ریز و درشتی هم نداشته باشد.
-و...
5. تاخیر در ازدواج: برخی از افراد به دلایل مختلفی ازدواجشان را به تاخیر می اندازند. همین امر باعث بالا رفتن سن آنها و داشتن و دیدن تجربیات اشتباه بسیار شده و آنها را در زندگی بسیار محتاط می کند. احتیاط کردن شرط لازم همه فعالیت های انسان هاست اما احتیاط زیاد باعث ایجاد وسواس و به نتیجه نرسیدن فعالیت ها می شود. ازدواج هم از این امر مستثنی نمی باشد.
مرکز روانشناختی و مشاوره انتخاب
تلفن هماهنگی جهت تعیین وقت قبلی:
فرزاد سلحشور 0616-638-0922